iPhone email configureren Print

• Mail, Email Forwarding, iphone
  • 2

Het koppelen van een mail account op een iPhone wordt in deze handleiding stap voor stap uitgelegd. Onderstaande handleiding is van toepassing op een DirectAdmin omgeving. We gaan er hierbij vanuit dat u al reeds een mailaccount in DirectAdmin heeft aangemaakt.

Klik dan op “anders of other”.

Klik dan op “voeg mailaccount toe”.

Uitleg:

IMAP/POP3-Accountgegevens

Naam: hier vult u uw naam in.

E-mail: hier vult u uw e-mailadres in.

Beschrijving: hier vult u een omschrijving in voor die mailaccount.

Wachtwoord: hier vult u uw wachtwoord in.

Server inkomende post

Hostnaam: hier vult u uw IMAP-POP3 server hostnaam in. Meestal is dat mail.bedrijf.nl

Gebruikersnaam: hier vult u uw e-mailadres in.

Serverpoort: 993

Server uitgaande post:

Hostnaam: hier vult u uw IMAP-POP3 server hostnaam in. Meestal is dat mail.bedrijf.nl

Gebruikersnaam: hier vult u uw e-mailadres in.

Wachtwoord: hier vult u uw wachtwoord in.

SSL: dit is een optie om een versleutelde verbinding te maken, schakel dit uit.

Identiteitscontrole: wachtwoord

Serverpoort: deze staat – en hoort – op poort 587.